053 - 208 70 15

Dakdekker nodig in Enschede?

Dakrenovatie Enschede

Is uw dak toe aan een professionele inspectie of renovatie? In Enschede helpen de dakdekkers van Kamphuis Dakbedekking & Renovatie u graag bij elke vorm van dakrenovatie. U kunt een offerteaanvraag doen via het contactformulier of direct contact opnemen via 053 - 208 70 15.

Functie dakrenovatie Enschede

Een dak bepaalt niet alleen hoe uw woning eruit ziet, maar heeft ook veel invloed op de waarde van uw woning en uw energieverbruik. Een dak krijgt veel te verduren, zeker met onze Nederlandse weeromstandigheden. Harde wind, zware regenval, sneeuw of vorst leiden allemaal tot slijtage aan het dak. Hierdoor kunnen er kleine scheurtjes of blaasvorming ontstaan, maar ook ernstigere dingen als doorzakking van de dakconstructie, of lekkage.

Dakrenovatie is niet hetzelfde als dakreparatie. Bij dakrenovatie wordt er altijd iets vernieuwd aan het dak. U kunt met dakrenovatie uw dak bijvoorbeeld energiebesparender maken door een betere isolatie. Mocht u alleen een paar kleine beschadigingen aan het dak hebben kan dakreparatie volstaan. Maar mocht uw dak vaak dezelfde beschadigingen vertonen en al een tijdje meegaan, kan het zeker geen kwaad om dakrenovatie te overwegen.

Dakinspectie Enschede

Een kleine beschadiging kan op lange termijn leiden tot een grote beschadiging, wat veel onkosten met zich mee kan brengen. Door uw dak op tijd te laten renoveren, kunt u dit soort situaties en onkosten voorkomen. Wacht dus niet te lang wanneer u deze beschadigingen opmerkt, maar trek zo snel mogelijk bij een vakman aan de bel.

Twijfelt u aan de kwaliteit of de conditie van uw dak? Vraag Kamphuis Dakbedekking & Renovatie voor een professionele dakinspectie. We zouden aanraden om zo’n inspectie standaard eens in de zoveel tijd te laten uitvoeren. Bij een dakinspectie wordt er gekeken naar plekken die een risico vormen voor lekkage, beschadigingen in de dakbedekking en in de dakgoot.

Kosten dakrenovatie Enschede

De kosten van dakrenovatie kunnen erg uiteenlopen. Deze hangen af van de oppervlakte van het dak, wat voor soort dakbedekking erop ligt en wat voor beschadigingen er geconstateerd zijn. Zo zijn dakpannen bijvoorbeeld veel duurder in de aanschaf dan bitumen, en kost het veel meer tijd om een schuin dak te renoveren dan een plat dak. Gemiddeld bent u voor dakrenovatie aan een plat dak tussen de 1000 en 1600 euro kwijt. Bij een schuin dak is dit bedrag hoger, rond de 5000 euro.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee kunt houden, mocht u uw dak willen laten renoveren. Mocht u nog andere dakwerkzaamheden overwegen, kan het handig zijn om deze te combineren met de renovatie. Zo zou u van de gelegenheid gebruik kunnen maken om dakisolatie of zonnepanelen te laten plaatsen.

Het is daarnaast goed om erop te letten dat er geen warmteverlies ontstaat doordat de luchtdichtheid van het dak verminderd. Ook kunt u er over nadenken of het zou kunnen dat er asbest in uw dak zit. Dan kunt u het beste de dakbedekking compleet laten vervangen. Tot slot heeft u soms, zeker bij zwaardere ingrepen, ook een architect nodig voor dakrenovatie. Mocht u hieraan twijfelen kunt u altijd uw dakdekker om advies vragen.

Contact met Kamphuis Dakbedekking & Renovatie voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij Kamphuis Dakbedekking & Renovatie bieden we veilig werken, snelle service, professionele resultaten en scherpe prijzen. Onze dakdekkers leveren passend advies. We informeren u graag over alle mogelijkheden voor uw dak. Daarbij kunnen we ook meedenken over het combineren van de renovatie met andere dakwerkzaamheden.

Zoekt u een vakkundige dakdekker omdat u uw dak wilt laten inspecteren of renoveren? In Enschede kunt u bij de dakdekkers van Kamphuis Dakbedekking & Renovatie terecht voor iedere klus. Wees er op tijd bij en schakel zo snel mogelijk een vakman in door 053 - 208 70 15 te bellen of vul het contactformulier in.

 
 

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Dealerschap voor TPE dakbedekking
  • Goed onderbouwde offertes met uitgebreide toelichting
  • Aangesloten bij VCAVCA gecertificeerd

Werkgebied


Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

  • Dakbedekken
  • Dakinspectie
  • Dakisolatie
  • Dakgoten repareren
  • Daklekkage

Onze specialisaties

• Verhelpen lekkages
• Plaatsen isolatie
• Reparatie
• Onderhoud
• Renovatie

Hoofdvestiging