Dakbedekking plaatsen in Enschede

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten dakbedekking. U kunt bij ons in Enschede dan ook altijd terecht voor uw nieuwe bekleding, renovatie of reparatie.
Bitumineuze dakbedekking
Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken dakbedekking. Daardoor is het materiaal ook geschikt voor complexe dakvormen. Vooral voor platte en licht hellende daken is bitumen vaak de ideale oplossing.
Zink
Daken van zink zijn sterk in opkomst. De uitstraling is prachtig en de mooiste dakvormen kunnen met zink worden gecreëerd.

Voorbeelden van zinken daken zijn het schakeldak, het felsdak, het roevendak en het losangedak. Het Kurhaus in Scheveningen heeft een zinken dak, maar ook bij markante moderne architectonische projecten wordt dit materiaal uitbundig toegepast.

Verschillende soorten kunststof

Er zijn verschillende soorten kunststof die u kunt gebruiken bij uw dakbedekking. deze verschillende soorten dakbedekking hebben allemaal verschillende voor- en nadelen voor meer informatie over een passende dakbedekking kunt u altijd contact met ons dakbedekkingsbedijf opnemen. U kunt ook een contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
EPDM
De EPDM-kunststof dakbaan kan tot 1000m2 aan één stuk gelegd worden! Het is een bijzonder elastische rubberfolie. Het grote voordeel dat het materiaal voor elke specifieke bouw in elke maat te bestellen is.
TPE
Dakbanen van thermoplastisch elastomeer oftewel TPE zijn heel duurzaam. Ze bieden een hoge weerstand tegen windbelasting en een optimale veiligheid bij brand. TPE is de meest geavanceerde duurzame kunststoftechnologie in één dakconcept.
PVC
PVC is een weekgemaakte polyvinylchloride. Deze dakbedekking is in principe altijd toe te passen.