053 - 799 04 16

Dakdekker nodig in Enschede?

Dakbedekking plaatsen in Enschede

Dakbedekking is een van de meest belangrijke onderdelen van uw woning. Het zorgt ervoor dat het interieur droog blijft bij regen of sneeuw en speelt een belangrijke rol bij het isoleren tegen kou. Daarom is het van belang dat u de juiste dakbedekking laat plaatsen. Bij dakbedekking voor platte daken wordt meestal gekozen voor een van de volgende materialen:

 • Bitumen
 • PVC
 • EPDM

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de installatie en reparatie van:

 • Regenpijp
 • Schoorsteen
 • Loodslabben
 • Lichtkoepels

Zelf zijn wij gespecialiseerd in bitumineuze materialen om uw dak te bedekken. Naast woningen kunnen wij ook schuren, garages en veranda’s van een nieuw dak voorzien. Neem vrijblijvend contact op met Kamphuis Dakbedekking & Renovatie via 053 - 799 04 16 een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Soorten dakbedekking voor hellende daken

Dakpannen

De dakpan is de meest gebruikte dakbedekking voor hellende daken. Dakpannen zijn er van klei, beton of leien en in vrijwel iedere denkbare kleur. Vindt u levensduur heel belangrijk? Kies dan voor de keramische dakpan, deze heeft een levensduur van 50 tot zelfs 100 jaar! Ook shingles (bitumen shingles of bitumen leien genoemd) zijn mogelijk als dakbedekking voor een hellend dak, deze zijn als het ware de imitatievorm van een echt leien dak. Kamphuis Dakbedekking & Renovatie kan u helpen met daklekkages en het (her)plaatsen van dakpannen. Het bedrijf doet wel kleine klusjes met betrekking tot pannendaken en werken niet met het plaatsen of vervangen van gehele pannendaken.

Plaatmateriaal

U kunt er ook voor kiezen om uw hellende dak te voorzien van metaalplaten: aluminium, koper of zink. Aluminium is van deze metaalsoorten het meest buigzaam en dus geschikt voor uitzonderlijke dakvormen. Als u uw woning een strakke, moderne uitstraling wilt geven zijn deze dakplaten de juiste keuze. Daarnaast heeft iedere metaalsoort een lange levensduur, die varieert van minimaal 50 (aluminium) tot maximaal 100 jaar (zink)! Daarnaast zijn dakplaten zeer onderhoudsarm.

Plat dak bedekken in Enschede?

Veel woningen in Nederland hebben een plat dak. Voor platte daken zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om bitumen te plaatsen, EPDM of PVC. Van deze materialen heeft EPDM de langste levensduur, deze dakbedekking gaat tot wel 40 jaar mee. De levensduur van PVC en bitumen is iets korter, gemiddeld 25 jaar, maar deze dakbedekking is dan ook goedkoper.

Woont u in Enschede of omgeving en wilt u uw platte dak laten bekleden? Welke soort dakbedekking voor uw dak geschikt is, hangt af van vele factoren. Onze dakdekker kan u precies vertellen welk type aansluit bij uw woning. Vraag uitgebreid advies aan de specialisten van ons dakdekkersbedrijf. Wij komen desgewenst graag eens bij u langs om uw plannen door te spreken.

Voordelen van bitumen op uw platte dak

Bitumen wordt in de praktijk het meest gebruikt voor de bedekking van platte daken. Bitumen is bij uitstek een geschikt materiaal om daken mee te bedekken vanwege specifieke eigenschappen zoals duurzaamheid en waterdichtheid. Het heeft niet alleen een hoge temperatuurstabiliteit, maar biedt ook een hoge weerstand tegen veroudering, is zeer UV-bestendig en heeft weinig onderhoud nodig. Een ander bijkomend voordeel is dat bitumen eenvoudig te verwerken is en het materiaal gerecycled kan worden. Wilt u uitgebreider worden voorgelicht over de voordelen van bitumen? In de omgeving van Enschede staan onze medewerkers voor u klaar! Wij helpen u graag met het bedekken of renoveren van uw dak.

Waarom Kamphuis Daktechniek?

 • Dealerschap voor TPE dakbedekking
 • Goed onderbouwde offertes met uitgebreide toelichting
 • Aangesloten bij VCAVCA gecertificeerd

Werkgebied


Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

 • Dakbedekken
 • Dakinspectie
 • Dakisolatie
 • Dakgoten repareren
 • Daklekkage

Hoofdvestiging