053 - 799 04 16

Dakdekker nodig in Enschede?

Werkzaamheden aan uw dakgoten in Enschede

De dakgoot is een klein, maar essentieel onderdeel van uw dak. Deze goot zorgt er namelijk voor dat al het regenwater netjes wordt afgevoerd en in de regenpijp terechtkomt. Een goede afvoer van water en vuil is belangrijk om uw totale dakbedekking in goede staat te houden. Kamphuis Dakbedekking & Renovatie voert een totaalpakket aan werkzaamheden op en aan het dak uit. Daar hoort dus ook het onderhouden, repareren en reinigen. Wij kunnen voor u helaas geen dakgoten vervangen. Wij komen liever bij u langs om te bekijken wat nog mogelijk is voor wat betreft de reparatie van verouderde dakgoten. Vaak kunt u veel geld besparen!

Advies op maat

Er is bij de aanschaf van dakgoten volop keuze uit verschillende vormen en materialen. Zo is de traditionele rechthoekige zinken dakgoot al lang niet meer de norm. Aluminium, kunststof en koperen dakgoten hebben allemaal specifieke voordelen. Informeer voordat u nieuwe goten aanschaft eerst bij een vakman wat voor uw situatie de beste oplossing is. Kamphuis Dakbedekking & Renovatie voorziet u graag van advies en kan u eventueel van dienst zijn met plaatsing van dakgoten in Enschede.

Dakgoot reparatie

Vuil is de grootste vijand van uw dakgoot. Vooral in de herfst kunnen bladeren zich snel ophopen in de goot. Dit zorgt na verloop van tijd voor verstopping en misschien zelfs lekkage in het dak. Het water kan geen kant op en zoekt een uitweg door kwetsbare delen van uw dak. Dergelijke problemen kunnen voorkomen worden met regelmatige reiniging en onderhoud van uw dakgoten. Wanneer lekkage of rotting optreedt kan Kamphuis Dakbedekking & Renovatie voor u in actie komen met dakgoot reparatie. Ook scheurtjes in uw dakgoten repareren wij direct.

Informeer naar de mogelijkheden via 053 - 799 04 16 of neem online contact met ons op.

Waarom Kamphuis Daktechniek?

  • Dealerschap voor TPE dakbedekking
  • Goed onderbouwde offertes met uitgebreide toelichting
  • Aangesloten bij VCAVCA gecertificeerd

Werkgebied


Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Oldenzaal, Deurningen, Boekelo, Delden, Lonneker, Zenderen, Tusveld.

Diensten

  • Dakbedekken
  • Dakinspectie
  • Dakisolatie
  • Dakgoten repareren
  • Daklekkage

Hoofdvestiging