Ook voor beplatingen

Plastisol is staal met een kunststof coating, dat onderhoudsarm en UV-bestendig is. Het wordt in tientallen kleuren geleverd.

Mooi en duurzaam

Een plastisol afdekkap is een uitstekend alternatief voor een aluminium daktrim. Bij de trim wordt de dakbedekking op de aluminium strip gebrand, terwijl plastisol kappen vaak door de opstandstroken heen in de ondergrond worden bevestigd. Dat geeft technisch een beter resultaat en is duurzamer dan aluminium. De coating (200 mu) heeft een goede weerstand tegen corrosie en is bestand tegen weersinvloeden. Plastisol gaat 20 à 25 jaar mee.

Veelzijdig

Plastisol is een veelzijdig materiaal, waar behalve afdekkappen ook boeiplaten en de wangen (zijkanten) van dakkapellen heel mooi mee afgewerkt kunnen worden. Er is een ruime keus in kleuren. Bovendien kan plastisol zowel in een vlakke als een gestructureerde coating worden geleverd. Zo kan bijvoorbeeld een dakkapel een houtuitstraling hebben door plastisol in de structuur van planken te laten zetten. Bestaande en nieuwe boeiboorden, bijvoorbeeld rond een dakgoot of een garage, kunnen wij bekleden met plastisol.

Onderhoudsarm materiaal in Enschede

U hoeft plastisol niet te schilderen. Alleen afnemen met een vochtige doek is voldoende om er jarenlang plezier van te hebben. dit is dan ook met name het grootste voordeel van dit soort dakbedekking. Ideaal voor wanneer u een vakantiehuisje heeft. U kunt uw dak simpel schoonhouden en deze is toch erg duurzaam.

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden of heeft u direct een dakdekker nodig in de regio Enschede? Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons vrijblijvend bereiken.